Известие

Collapse
No announcement yet.

странно пукане

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от alex8805 Покажи съобщение
    значи вариантите за проблема за сега са два свещи или бензин или и двета
    мерси колеги ако имате още предположения казваите
    Най-вероятно и двата спомагат за пукането...но поне не сме само ние с тоя проблем, така че споко
    Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
    Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
    BMW 328i

Comment

На мен ми пука колата и с Ви-Пауър 1000000, така че по-вероятно е да е от свещите (аз съм с Бош-ки за 60лв комплекта на 20к км), а на диагностика ми изкараха, че дебитомерът ми не е в ред. И аз не знам вече на какво да вярвам, затова сутрин си я оставам по 1-2мин да работи и така тръгвам.
      Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщение
        На мен ми пука колата и с Ви-Пауър 1000000, така че по-вероятно е да е от свещите (аз съм с Бош-ки за 60лв комплекта на 20к км), а на диагностика ми изкараха, че дебитомерът ми не е в ред. И аз не знам вече на какво да вярвам, затова сутрин си я оставам по 1-2мин да работи и така тръгвам.
        Ето значи стигнахме до корена на проблемите ни.... Извод - вадиме по 200лв и няма пукане
        BMW 328i

Comment

Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщение
          Ето значи стигнахме до корена на проблемите ни.... Извод - вадиме по 200лв и няма пукане
          Ами ако не се оправи тогава кво правиме с тия 200лв?
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
            Почваме да вадим няколко по 200 пак не се оправя и накрая отиваме на сервиз и диагностика при тебе и ни решаваш проблема за под 200 лв

Много са минали по този път вече
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Пиеме по студена водичка и се утешаваме с мисълта че поне колите ни са хубави
              BMW 328i

Comment

Пиеме по студена водичка и се утешаваме с мисълта че поне колите ни са хубави
                Ебати студената вода за 200 лева
                sigpic
                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ебати студената вода за 200 лева
                  Бъзикам се човек. Респект към тебе С твоя опит, предполагам че имаш поглед над това масово пукане и ми е интересно какво мислиш ти по въпроса?
                  BMW 328i

Comment

Бъзикам се човек. Респект към тебе С твоя опит, предполагам че имаш поглед над това масово пукане и ми е интересно какво мислиш ти по въпроса?
                    Значи пукането означава две неща неправилна искра, бедна смес - тези неща всеки може да се сети че могат да бъдат породени от доста неща в колата така че ако трябва да ги изреждам (не че не съм го правил) ми трябва една страница и то зависи и от мдела на колата разбирасе
                    sigpic

Comment

дано да са свещи колеги защото ако трябва да мина по същия път и да сменя отново дебитомер и други подобни (разбирасе НЕ и в ауто италия) ще има още една 145ца на части
                      преди да се почерпя с чаша студена вода мисля да отскоча до сервиза на Бобо,пък вместо вода да пиеме
                      по бира за добре свършената работа
                      ALFA ROMEO 145 1.4 16V

Comment

дано да са свещи колеги защото ако трябва да мина по същия път и да сменя отново дебитомер и други подобни (разбирасе НЕ и в ауто италия) ще има още една 145ца на части
                        преди да се почерпя с чаша студена вода мисля да отскоча до сервиза на Бобо,пък вместо вода да пиеме
                        по бира за добре свършената работа
                        Виж какво ще ти трябва , дебитомер и други неща имам ще помогнем
                        BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

много ти благодаря колега за предложената помощ наистина ще ми е нужна,само да мина на диагностика
                          ALFA ROMEO 145 1.4 16V

Comment

много ти благодаря колега за предложената помощ наистина ще ми е нужна,само да мина на диагностика
                            и най накрая един каза: смених всичко по нея -дебитомери ламбди кво ли не . и катои смених свещи и кабели и се оправи
                            alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

е, а дано да е така, то само това остана да се смени...
                              ...а, да и да си долея вода в казанчето за чистачките
                              дано си прав колега защото старшно много си харесвам колата ама вече взе да прекалява. Колкото повече я глезиш тя толкова повече ти се качва на главата.
                              Скоро отивам на диагностика при Бобо,ще се разбере от какво е
                              ALFA ROMEO 145 1.4 16V

Comment

е, а дано да е така, то само това остана да се смени...
                                ...а, да и да си долея вода в казанчето за чистачките
                                дано си прав колега защото старшно много си харесвам колата ама вече взе да прекалява. Колкото повече я глезиш тя толкова повече ти се качва на главата.
                                Скоро отивам на диагностика при Бобо,ще се разбере от какво е
                                е това е трябвало да направиш още от самото начало - а за колите никак не са лоши и са красиви даже -само че са старички вече и е нормално да се пообадят някои части -нормално е и да се сменят ,за да стане отново автомобил
                                alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                                X